MIN HISTORIE

Personlige forretningshistorier bragt live til dig gennem AWORK LIVE. Med Min Historie møder du personligheder som har bevæget sig ud i erhvervslivet med en drøm og et mål. Den personlige historie omkring det at være i usikkerhed, tage springet og leve en anden tilværelse end de fleste.

AWORK Webbureau Silhouette

Næste event

Tilmeld dig det næste event via vores Facebook gruppe lige her: https://www.facebook.com/groups/aworklive

 

FÅ INSPIRATION

Se alle videoer ved at få All Access til AWORK LIVE på Facebook. Gå til AWORK LIVE på Facebook 

min historie

 

Min Historie er et format fra AWORK LIVE, hvor vi ligger fokus på de gode og hårde ting ved at starte op og drive forretning i Danmark. Vi zoomer ind på personligheder som gerne vil dele deres erfaring og viden med lige præcis dig, samt det de har været igennem, på både godt og ondt. Du får eksklusiv mulighed for at se med live samt stille spørgsmål.

Du kan få et indblik i en verden hvor risko og usikkerhed er en del af hverdagen og hvor fejl er noget man arbejder sig ud af. Hertil får du svaret på hvorfor man vil tage springet fra en sikker hverdag, med et fast job, til en usikker hverdag med bekymringer.

Når erhvervsfolk og iværksættere kigger tilbage på deres rejse og historie, er der ofte noget man gange ville have haft ændret og gjort anderledes. Det tager vi en ærlig snak omkring, så du kan få en bedre indsigt i denne del af erhvervslivet, og måske kan tage noget med dig.

alle Events

Tilmeld dig helt gratis!

Kom med på vores webinarer og alle vores andre events. Det tager 30 sekunder at tilmelde sig, og det er gratis.