MIN HISTORIE

Personlige forretningshistorier bragt live til dig gennem AWORK LIVE. Med Min Historie møder du personligheder som har bevæget sig ud i erhvervslivet med en drøm og et mål. Den personlige historie omkring det at være i usikkerhed, tage springet og leve en anden tilværelse end de fleste.

Tore Nielsen fra Ugilic via AWORK LIVE
AWORK Webbureau Silhouette

HÅNDTERING AF KRISER

Den 11. marts tog vi imod Tore Nielsen fra Ugilic. Tore Nielsen har en hel del erfaring med team -og lederudvikling via sit arbejde med nogle af landets store virksomheder, blandt andet gennem coaching og udvikling af det interne, således at teamet performer maksimalt og er i stand til at klare uforudsete forandringer og overleve kriser.

 

Det er især vigtigt at kunne håndtere kriser i denne tid, da alle virksomheder i disse dage bliver udfordret og seriøst testet ift. eksekvering og levering af resultater. Tjek interviwet ud og få gode tips til hvordan du holder hovedet oven vande og ikke drukner i udfordringer og uforudsete problemer.

 

Næste event

Vi har flere spændene erhvervspersoner og emner i ærmet.

Se vores andre events og tilmeld dig nedenfor.

 

FÅ INSPIRATION

Se alle videoer ved at få All Access til AWORK LIVE på Facebook. Gå til AWORK LIVE på Facebook 

min historie

 

Min Historie er et format fra AWORK LIVE, hvor vi ligger fokus på de gode og hårde ting ved at starte op og drive forretning i Danmark. Vi zoomer ind på personligheder som gerne vil dele deres erfaring og viden med lige præcis dig, samt det de har været igennem, på både godt og ondt. Du får eksklusiv mulighed for at se med live samt stille spørgsmål.

Du kan få et indblik i en verden hvor risko og usikkerhed er en del af hverdagen og hvor fejl er noget man arbejder sig ud af. Hertil får du svaret på hvorfor man vil tage springet fra en sikker hverdag, med et fast job, til en usikker hverdag med bekymringer.

Når erhvervsfolk og iværksættere kigger tilbage på deres rejse og historie, er der ofte noget man gange ville have haft ændret og gjort anderledes. Det tager vi en ærlig snak omkring, så du kan få en bedre indsigt i denne del af erhvervslivet, og måske kan tage noget med dig.

alle Events

Tilmeld dig helt gratis!

Kom med på vores webinarer og alle vores andre events. Det tager 30 sekunder at tilmelde sig, og det er gratis.