Linkedin Ads

Vi dykker ned i mediet LinkedIn og viser, hvordan du som virksomhedsejer, får mest muligt ud det professionelle sociale medie.

 

Webinaret er lavet på baggrund af den efterspørgsel vi får fra vores nuværende kunder, som ønsker basis-viden i anvendelse af LinkedIn, og hvordan man opsætter LinkedIn annoncer.

Hvis du bevæger dig i B2B segmentet, så kan LinkedIn være en god måde, at nå dine kunder. LinkedIn er et professionelt medie, og der er derfor vigtigt, at du som annoncør kan levere skarpe og målrettede budskaber til dine kunder.

 

LinkedIns annonceplatform giver nemlig annoncører helt unikke muligheder for at ramme en meget specifik målgruppe. Det er derfor også vigtigt at finde frem til, hvem du præcis vil ramme, og hvilken fremgangsmåde som er bedst for netop dit budskab.

 

Vores LinkedIn webinar giver dig værktøjerne til at kunne forstå din målgruppe, og bruge den viden på LinkedIns annonceringsplatform. Derudover kommer vi med tips og tricks til, hvordan dine annoncer kan nå helt nye højder.

Vores dygtige SoMe Specialist, Matias Ørberg Kristensen, er din vært på dette LinkedIn webinar og vil komme med gode tips og nyttig viden, så du er klar til at føre dig frem på LinkedIn.

 

Du kan tilmelde dig vores gratis webinar herunder. God fornøjelse!

AWORK LIVE på Facebook